Branding compleet

Na een leuk kennismakingsgesprek, nu ruim een jaar geleden, huur ik kantoorruimte bij Claudia Claas (Valetti Ontwerp en vormgeving) in de mooie Caballero Fabriek in Den Haag. Een fijne ‘vaste’ werkplek én ook een hele goede klik. Claudia is een ‘collega’ om mee te kletsen én ook te sparren. Onze diensten zijn aanvullend aan elkaar. Vanuit verschillende invalshoeken bekijken we dezelfde communicatie uitdaging! Vul dat aan met de scherpe blik van een fotografe, en dan krijg je een compleet verhaal in tekst, vorm en beeld.

Met trots hebben wij dit voorjaar Branding compleet gelanceerd. Voor ondernemers die wel aan een (nieuwe) website denken, maar de stap (nog) niet hebben gezet? Omdat ze niet weten hoe het het moet worden aangepakt en wat de investering is die gedaan moet worden. (de lancering)

Met Branding compleet bundelen wij onze krachten en werken we samen aan de vormgeving van jouw verhaal. Op zo’n manier dat het ook écht bij je past. Je wilt tenslotte dat iedereen ziet waarin jouw bedrijf onderscheidend is. Laat je verrassen! In een paar overzichtelijke stappen komen we tot een professionele website met mooie foto’s en treffende tekst. Een samenwerking die ontzorgt; wij doen ons werk en jij dat van jou. Dat scheelt tijd.

De aanpak:

  1. Kennismaken
  2. Offerte
  3. Quickscan
  4. Ontwerp
  5. Fotografie
  6. Copy
  7. Final check!
  8. Website live

Nieuwsgierig? Bekijk de website www.brandingcompleet.nl of volg ons op LinkedIn en Instagram.

 

 

Related Posts