New York Mini Marathon

De wervingscampagne van het Diabetes Fonds voor deelname aan de New York Mini Marathon is gestart. Vanuit het oogpunt van marketing een mooie campagne; een groots evenement, duidelijke communicatie én een goed doel! Een goed doel dat persoonlijk ook nog eens erg dichtbij mij staat.

New York Mini Marathon – Diabetes Fonds

Zaterdag 6 oktober 2018 haalt het Diabetes Fonds de Big Apple naar de Havenstad. Voor één dag wordt Rotterdam omgetoverd tot een marathonparcours van Amerikaanse allure. Waarom? Omdat het lopen van de echte New York-marathon voor velen een droom is. Net als de genezing van diabetes. Daar dromen dagelijks 1,2 miljoen mensen in Nederland van.

Diabetes is een slijtageslag. Een marathon waarvan miljoenen mensen wereldwijd niet weten of ze de finish gaan halen. Of je nu oud, jong, klein of groot bent, diabetes kan overal in je lichaam inbreken. Je hart, je ogen, je nieren… Zo veroorzaakt diabetes hart- en vaatziekten, blindheid en permanente nierschade, maar ook dementie en depressie. Diabetes is een dief van je vrijheid. De afgelopen decennia hebben talloze innovatieve doorbraken het leven van mensen met diabetes gelukkig al een stuk draaglijker gemaakt. Er is zelfs een basis gelegd voor genezing. Maar de eindstreep is nog niet in zicht.

 

Team We zijn er bijna staat in de startblokken

Wij gaan hardlopen! Hardlopen om geld binnen te halen voor het doen van onderzoek naar Diabetes. Op naar een leven zonder diabetes! Meelopen kan! Doneren kan ook!

 

Bron: newyorkminimarathon.nl

Related Posts