2018 was een bijzonder uitdagend jaar. De weg ingeslagen van het ondernemerschap en nog geen moment spijt daarvan gehad. Met 100% inzet en trots heb ik mogen werken voor verschillende opdrachtgevers. Van voortzetting (online) marketing programma, een branding campagne, campagnemanagement (klantbehoud campagne en naamsbekendheid campagne toonaangevende titels), professionalisering marketing en sales – van plan schrijven tot uitvoering (voor een groeiende onderneming) en een communicatieopdracht (copywriting e-nieuwsbrieven).

Bedankt Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs, Kreston Netherlands, Sdu uitgevers (OpMaat en NDFR), Exterus b.v. en het Ondernemersfonds Noordwijk voor het gunnen van de opdrachten en de prettige samenwerking.

Als zelfstandig marketeer ben ik ook uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan, mee te denken over, de ontwikkeling van nieuwe initiatieven door o.a. Stichting Noordwijk Marketing en de TEC factory. Dit zijn kansen waar ik erg van geniet, uitdagend en interessant! Wordt zeker vervolgd.

De feestdagen zijn fijn en gezellig geweest, maar nu op naar mooie nieuwe projecten in 2019! Ik ben er klaar voor.

Met het benoemen van goede voornemens heb ik niet zo veel, je neemt je tenslotte (mijn inziens) altijd voor om ervoor te gaan. Om er een positief en leuk jaar van te maken met een gezond portie ambitie en zin. Maar….ik ga wel meer aandacht geven aan het schrijven van berichten en het delen van nieuws op mijn website 🙂

 

Related Posts