Nieuws

De beste wensen voor 2022
03
jan

Persoonlijke boodschap

Op het laatste moment toch gedaan! Ken je dat gevoel? Twijfel. Niet zo goed een directe aanleiding zien. Maar dan, als je dichtbij jezelf blijft, toch die persoonlijke boodschap versturen. Om een proost uit te brengen op de successen van dit jaar. Want wellicht kleiner dan andere – niet corona – jaren, maar je hebt...
Lees meer
14
jan

Branding van BRIES

Brand management, branding of merkmanagement is een vorm van marketing, waarbij men door merken te ontwikkelen meerwaarde voor de onderneming wil realiseren.
Lees meer
08
jul

Verbindende communicatie

Wat je vandaag zegt en hoe je het zegt, heeft gevolgen voor hoe andere mensen morgen op jou reageren. Goede communicatie impliceert dat je voortdurend afstemt met een ander.
Lees meer
10
okt

Contentmarketingstrategie

Contentmarketing is het creëren en verspreiden van betekenisvolle en waardevolle content om een duidelijk gedefinieerde publiek aan te trekken, te werven en te binden met als doel de klant tot een gerichte handeling te laten overgaan.
Lees meer
23
jul

Een mooie quote

Om telkens weer de juiste snaar te raken, is het belangrijk te weten waaruit de tone-of-voice bestaat. We zijn vooral geneigd te letten op hoe de doelgroep praat. En daarop aan te sluiten. Het klinkt ook logisch. Maar waarin zit het verschil? Of liever gezegd: waaruit wordt de tone-of-voice opgebouwd.
Lees meer
13
feb

E-mailmarketing een update

De uitdagingen rond het inzetten van e-mailmarketing zijn groot. Het gebruik van e-mailadressen, opvallen tussen de hoeveelheid mails die dagelijks worden verstuurd, relevant zijn en blijven!
Lees meer
10
jan

De Design Sprint

Een Design Sprint is dé manier om nieuwe concepten te ontwikkelen en direct te testen met gebruikers. Voor mij de eerste design sprint. Verrassend!
Lees meer
02
jan

Nieuwjaar

Van voortzetting (online) marketing programma, een branding campagne, campagnemanagement (klantbehoud campagne en naamsbekendheid campagne toonaangevende titels), professionalisering marketing en sales - van plan schrijven tot uitvoering (voor een groeiende onderneming) en een communicatieopdracht (copywriting e-nieuwsbrieven).
Lees meer
09
jul

New York Mini Marathon

De wervingscampagne van het Diabetes Fonds voor deelname aan de New York Mini Marathon is gestart. Vanuit het oogpunt van marketing een mooie campagne; een groots evenement, duidelijke communicatie én een goed doel! Een goed doel dat persoonlijk ook nog eens erg dichtbij mij staat.
Lees meer