Ik heb er zin in!

Het ‘standaard’ ochtendritueel. Ik begin langzaam wakker te worden. Niet van de wekker, maar van een sterker wordend geroep… mama, MAMA,… Het zijn Bram & Tom (mijn zoontjes) in koor. Een beetje knorrig roep ik terug: ik ko-o-o-m.

Terwijl ik naar beneden loop en de eerste ochtendzon door de gordijnen de kamer in zie schijnen, bedenk ik mij. De knorrige stemming word vervangen door enthousiasme en ook een spannend gevoel. Dit is mijn eerste werkdag als zelfstandige, als BRIES marketing & communicatie.

Onder de douche flitst er van alles door mijn gedachten. Maar één van de quotes van mijn jeugd-heldin Pipi Langkous blijft hangen: “Denk maar gewoon: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Eenmaal ready om Villa Kakelbont te verlaten kus ik de jongens gedag en stap ik de auto in.

De zon in mijn gezicht, de radio aan, de weg op. Ik zing luidkeels mee merk ik en rijd zo de drukte van de mooie stad Den Haag in. Op weg naar mijn eerste opdrachtgever. Ik heb er zin in! Ik ga ervoor. En nog een keer herhaal ik de woorden van Pipi en loop ik naar binnen. Yes!

**BRIES marketing & communicatie gaat voor uitdagingen. Is nieuwsgierig. Kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, aanwezig op een prettige manier, snel en gemakkelijk in gesprek. Sterk in marketing en communicatie, up-to-date, resultaatgericht, creatief. En in bezit van een zorgvuldig opgebouwd netwerk van professionals.**

 

Related Posts